Följ med på resan mot en grönare framtid ????

From: uber@uber.com
Domain: IP info uber.com
MX-server: IP info o21.email.uber.com
Size: 55483 Bytes
Create: 2020-09-08
Update: 2020-09-08
Score: 0
Safe: No
Outbound domains: email.uber.com |
Tillsammans kan vi hjälpas åt att skapa en framtid utan utsläpp.
 
Uber

Uber kommer att vara en 100 % elektrisk plattform senast 2040

Uber har förändrat hur världen rör sig. Och vi arbetar för att förändra hur världen rör sig framåt. Därför presenterar vi vårt åtagande att bli en 100 % elektrisk plattform senast 2040, då 100 % av resorna utförs med elbilar, kollektivtrafik samt cyklar och elsparkcyklar.

Vår väg mot en 100 % elektrisk plattform börjar i dag i och med att vi presenterar Green Future, ett program värderat till 800 miljoner USD som ska hjälpa hundratusentals förare att övergå till elfordon senast 2025 i Europa, Kanada och USA.

Läs mer
Ubers Europeiska åtagande

Idag åtar vi oss att senast år 2025 genomföra minst 50% av
resorna på plattformen elektriskt, där hälften av det totala antalet körda kilometer i 7 europeiska huvudstäder kommer vara med elektriska fordon.

Samarbete med kollektivtrafiken

För att hjälpa resenärer att ta sig från A till B på ett effektiv och hållbart sätt kommer vi intensifiera vårt arbete kring samarbeten med kollektivtrafiken i Europa, för att kunna erbjuda reseinformation i realtid och reseplanerare direkt i Uber-appen.

Mer grönt i Europa

Du kan idag resa 100% elektriskt i Stockholm och Göteborg genom att välja Uber Green. Läs mer på bloggen via länken nedan.

Idag åtar vi oss att ta Uber Green från 37 städer idag till 60 städer över hela Europa före slutet av 2021, så att fler partnerförare och resenärer kan välja el när de kör med Uber.

Läs mer om Green
Elsparkcykel för kortare resor

Om du bara har en kortare sträcka att ta dig kan du resa 100 % elektriskt med elsparkcyklar i Stockholm, tillgängligt via Lime i Uber-appen.

Läs mer
Hjälpcenter
Avregistrera
Villkor
Integritet
E-postinställningar
Uber B.V.
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Uber.com
Want to protect your real email from messages like this? Use TempM email and be more secure on the internet.