kaolo, neem uitnodiging 67KP8/VI/2017 in ontvangst

Create: 2017-07-05
Update: 2018-03-23
Score: 0
Safe: Yes

Outbound domains: laatst.krantenentijdschriftenflex.com |
Kranten en Tijdschriften Als u dit bericht niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.


PLANETEO - HET PROGRAMMA VAN ONDERZOEK NAAR HET ECOLOGISCH BEWUSTZIJN
Editie V/ Referentienr. 2030/RGI7/17(NL)
UITNODIGING 67KP8/VI/2017(NL)
Voor: kaolo


Geachte Meneer

met plezier delen we u mede dat uw e-mailadres geselecteerd is in het kader van 6de Editie van het Onderzoek naar het Ecologische Bewustzijn van Europeanen. Daarom richten we deze uitnodiging aan u.

Wij vragen u om enkele minuten te vinden om onze enquête in te vullen en enkele vragen eerlijk te beantwoorden. Uw mening blijft volledig anoniem. Daarmee kunnen wij het algemene profiel van he ecologisch bewustzijn in afzonderlijke landen van de Europese Unie bepalen, conform de doeleinden van dit programma. Wij nodigen u hartelijk uit om mee te doen. Elke mening telt.

Voor uw deelname aan het onderzoek hebben de Sponsoren van ons onderzoek voor u een Voucher voor gratis overnachtingen voorbereid:
3 VOUCHER
IK DOE MEE »
Hoe kan ik mijn voucher in ontvangst nemen en inwisselen?
Nadat u de enquête heeft ingevuld, moet u het ontvangstformulier nog invullen. De voucher zal per post toegestuurd worden naar het opgegeven adres. Als u al in bezit van de voucher bent, kunt u op de Lijst van Hotels een geschikt hotel vinden en uw verblijf reserveren. Op de dag van aankomst moet u de voucher aan de balie tonen om voor de overnachtingen niet te hoeven betalen. Uw voucher is 6 maanden lang geldig. Nadat die geldigheidsdatum afgelopen is, kan hij helaas niet meer worden ingewisseld.

Het doel van het onderzoek, verantwoordelijke instantie en Sponsoren.
Het doel van het onderzoek is om een sociaal-ecologisch profiel te bepalen en milieubeschermende maatregelen te initiëren. Het onderzoek wordt gevoerd in alle landen van de Europese Unie. De voor het onderzoek verantwoordelijke instantie is Planeteo Research Group. Sponsor, die de actie ondersteunt, is Eurorest Hotels.

Wij nodigen u uit om deel te nemen. Klik a.u.b. hier.
Helps ons een betere toekomst te creëren!
Voor de voorbereiding en bezorging van de hotelvoucher per post naar het opgegeven adres moet een emissietoeslag betaald worden (29,50€). De enige kosten van het verblijf met de hotelvoucher in een hotel zijn de verplichte maaltijdkosten die betaald dienen te worden na aankomst in het hotel.


U ontvangt deze e-mail omdat u bent geabonneerd op de site Kranten en Tijdschriften
(Future Prime, Avenida Ilha da Madeira, 35F - 3º B, 1400-203 Lisboa, Portugal | + 351 211 142 495).
Als u deze e-mails niet wilt ontvangen, klik hier. Dank u.


Want to protect your real email from messages like this? Use TempM email and be more secure on the internet.