Sebastiaan, reis veilig met Check

Create: 2020-06-02
Update: 2020-06-02
Score: 0
Safe: Yes

Outbound domains: push.notifica.re
Ergens veilig naartoe gaan kan een uitdaging zijn in deze tijd. In deze e-mail leggen we je uit hoe wij de verspreiding van COVID-19 tegengaan.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Beste Sebastiaan,

We kunnen het ons voorstellen dat je vragen hebt over veilig vervoer in deze tijd. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je veilig voelt op een Check, leggen we je graag uit hoe het zit.

Het risico op besmetting via een scooter is klein

Het risico op overdracht via een scooter is erg klein (bron: RIVM, klik hier voor hun website). Daarnaast vermijd je mensenmassa's door het gebruik van individuele voertuigen. Per scooter is dus op zich al een veilige manier om je te verplaatsen.

Sinds 15 maart nemen we aanvullende maatregelen

Om het risico nog verder te verkleinen nemen we sinds het begin van de COVID-19 crisis aanvullende maatregelen op het gebied van hygiëne, zoals het regelmatig desinfecteren van de handvatten.

Je kunt zelf het risico nog verder beperken

Zelf kun je ook nog een aantal dingen doen. Je kan je handen en je telefoon voor- en na elke rit desinfecteren, en handschoenen dragen als je een Check pakt.

RET & Check: samen houden we de stad bereikbaar

Vanaf vandaag werken we samen met RET, Gemeente Rotterdam, Ahoy, Donkey Republic, Felyx en GO Sharing om de stad bereikbaar te houden. Door een veilig alternatief voor het openbaar vervoer aan te bieden, blijft het beschikbaar voor reizigers voor wie dat noodzakelijk is. Kijk voor meer informatie op de RET website.

Kijk voor een overzicht van onze initiatieven tegen COVID-19 op onze website.

Houd elkaar veilig,

Team Check