Du har modtaget svar fra playMe65

Create: 2017-09-28
Update: 2017-09-28
Score: 1
Safe: No
Outbound domains: track.postafsender.eu |

Ikke færdig med sex. Er du? Hejsa. Jeg er 52 år, i forhold, men det fungerer ikke seksuelt. Og jeg er ikke færdig med sex, og sex er ikke færdig med mig! Jeg har stadig masser at tilbyde! Jeg er også en dejlig varm kvinde, vil du opdage. Jeg søger kun mænd, der er max 20 år yngre eller ældre end mig. Og du falder jo ind under den kategori, gvdfxfdgbdf. Hvordan har du det med, at jeg er gift og kun søger noget uforpligtende? Synes du ikke, at jeg har en god krop, når man tænker på min alder? Hvad er du til? Jeg er til alt, men ikke noget ekstremt! Hvor tit vil du mødes? Jeg tænker måske 1-2 gange om ugen? Har du stedet, eller finder vi et? Er du til at mødes hurtigt? Må jeg få din mail? Jeg er ikke færdig med sex! Er du?

Erfarenedatere.dk
Du har modtaget en privat besked fra playMe65

Profilbillede af playMe65 Ikke færdig med sex. Er du?

Hejsa. Jeg er 52 år, i forhold, men det fungerer ikke seksuelt. Og jeg er ikke færdig med sex, og sex er ikke færdig med mig! Jeg har stadig masser at tilbyde! Jeg er også en dejlig varm kvinde, vil du opdage. Jeg søger kun mænd, der er max 20 år yngre eller ældre end mig. Og du falder jo ind under den kategori, gvdfxfdgbdf. Hvordan har du det med, at jeg er gift og kun søger noget uforpligtende? Synes du ikke, at jeg har en god krop, når man tænker på min alder? Hvad er du til? Jeg er til alt, men ikke noget ekstremt! Hvor tit vil du mødes? Jeg tænker måske 1-2 gange om ugen? Har du stedet, eller finder vi et? Er du til at mødes hurtigt? Må jeg få din mail? Jeg er ikke færdig med sex! Er du?

Klik her for at svare denne besked


Med venlig hilsen,
Erfarenedatere.dk

Du modtager denne besked fordi du er registeret på Erfarenedatere.dk På din konto kan du ændre indstillinger HER Denne email er automatisk genereret det er ikke muligt at besvarer den

For at være sikker på at modtage alle mails korrekt, tilføj Erfarenedatere.dk til dine kontakter. Erfarenedatere.dk er et produkt af Boost Web Activities B.V.

Want to protect your real email from messages like this? Use TempM email and be more secure on the internet.